WHAT THEY SAY ABOUT US

Awe-inspiring Masterpiece

One word, "PERFECT", defines all that I want to convey. Perfect gift (for your loved ones) Perfect design (uniquely yours) Perfect service (fast and furious)

Trixie

5.0
2017-02-20T14:50:10+00:00

Trixie

Awe-inspiring Masterpiece One word, "PERFECT", defines all that I want to convey. Perfect gift (for your loved ones) Perfect design (uniquely yours) Perfect service (fast and furious)
Unique Gift

It's a unique gift, very creative and I very satisfied. Perfect birthday gift for someone special!

Josselin Natasha

5.0
2017-02-20T14:56:52+00:00

Josselin Natasha

Unique Gift It's a unique gift, very creative and I very satisfied. Perfect birthday gift for someone special!
Anniversary Gift

Suka banget sama hasilnya!!! Recommended juga, dan ga mungkin nyesel. Kalau untuk harga memang agak sedikit mahal. But you get what you paid kok dan ga mengecewakan sama sekali. Orgnya ramah, baik, enak buat diajak kerjasama. Kayak tanya kira2 bagus warna apa, cocoknya gimana, bingkainya kayak apa. Jadi kita juga ga merasa bingung kalo buat milih2. Untuk karikaturnya juga mirip dg foto asli, dan yg uniknya ada fto2 yg bisa kita pasang jg. Biasanya aku perlu tanya2 dulu sama beberapa temen aku ttg online shop gift kayak gni, tp pas liat paperonette aku ga usah tanya. soalnya udh kelihatan banget hasilnya. This amazing handcraft cocok buat kado ultah, kado ke org tua, anniversary atau lainnya kok. Thank you Paperonette!! You really did a fascinating job and succesfully make me not regret it!!

Giovanni Jacqueline

5.0
2017-02-20T14:58:32+00:00

Giovanni Jacqueline

Anniversary Gift Suka banget sama hasilnya!!! Recommended juga, dan ga mungkin nyesel. Kalau untuk harga memang agak sedikit mahal. But you get what you paid kok dan ga mengecewakan sama sekali. Orgnya ramah, baik, enak buat diajak kerjasama. Kayak tanya kira2 bagus warna apa, cocoknya gimana, bingkainya kayak apa. Jadi kita juga ga merasa bingung kalo buat milih2. Untuk karikaturnya juga mirip dg foto asli, dan yg uniknya ada fto2 yg bisa kita pasang jg. Biasanya aku perlu tanya2 dulu sama beberapa temen aku ttg online shop gift kayak gni, tp pas liat paperonette aku ga usah tanya. soalnya udh kelihatan banget hasilnya. This amazing handcraft cocok buat kado ultah, kado ke org tua, anniversary atau lainnya kok. Thank you Paperonette!! You really did a fascinating job and succesfully make me not regret it!!
AWESOME

Simple but luxurious.. Ditambah lagi ownernya ramah and baik, sabar menghadapi client dan memberikan solusi yang tepat sesuai kebutuhan. Pengerjaannya cepat tetapi tetap rapi. Super AWESOME! Thanks Paperonette!

Marsha Priscilia Budiarto

5.0
2017-02-20T15:06:02+00:00

Marsha Priscilia Budiarto

AWESOME Simple but luxurious.. Ditambah lagi ownernya ramah and baik, sabar menghadapi client dan memberikan solusi yang tepat sesuai kebutuhan. Pengerjaannya cepat tetapi tetap rapi. Super AWESOME! Thanks Paperonette!
Special Custom Gift Created with Heart

Beautifully made, neat cutting and precise design composition. Begins from Tech. Service and Cust. Relation Manager contacted me and asked about special custom gift to express gratitude to our Regional Head. He doesn't want common gifts like caricature, photo, and painting. When I show him Paperonette artwork on instagram, he definitely agree and say yes. Paperonette designer communicate well with us, receive our request with patient and persevere. Our Regional Head receive this gift with tears of emotion. He feels warmth love and affection depicted from this gift. Superb artwork that can touch the heart.

Mario Pratama Putra

5.0
2016-09-06T11:51:48+00:00

Mario Pratama Putra

Special Custom Gift Created with Heart Beautifully made, neat cutting and precise design composition. Begins from Tech. Service and Cust. Relation Manager contacted me and asked about special custom gift to express gratitude to our Regional Head. He doesn't want common gifts like caricature, photo, and painting. When I show him Paperonette artwork on instagram, he definitely agree and say yes. Paperonette designer communicate well with us, receive our request with patient and persevere. Our Regional Head receive this gift with tears of emotion. He feels warmth love and affection depicted from this gift. Superb artwork that can touch the heart.
Best Gift for My Mom

Very creative, anti mainstream, and this is perfect for you who want to give very special yet lovely gift to your beloved ones. I gave my mom one of the Papperonette's works as her birthday gift and she loves it so so much. Thx Papperonette ^^

Y. Rena Ranindita

5.0
2016-09-17T14:26:26+00:00

Y. Rena Ranindita

Best Gift for My Mom Very creative, anti mainstream, and this is perfect for you who want to give very special yet lovely gift to your beloved ones. I gave my mom one of the Papperonette's works as her birthday gift and she loves it so so much. Thx Papperonette ^^
Hadiah Terbaik 🙂

Recommended banget buat yang pingin kasih hadiah untuk orang-orang tersayangnya. Cocok untuk segala jenis umur dan segala jenis event. Yang paling bikin unik dari paperonette ini adalah mereka membuatnya berdasarkan cerita yang kita berikan. Ketika saya menceritakan perihal orang yang akan saya beri, saya belum ada bayangan akan jadi apa nanti bentuknya. Namun paperonette benar-benar sabar membantu saya dan saya sangat puas dengan hasilnya. Mulai dari siluet karikatur, hiasan, dan material lain yang disajikan benar-benar sesuai dan menggambarkan orang yang hendak saya beri hadiah. Kesan yang diberikan dari hadiah ini pun terlihat classy, pesan saya benar tersampaikan, dan benar-benar indah di setiap detilnya. Terima kasih banyak paperonette! ^^

Marissa Dewi M.

5.0
2016-09-17T14:28:18+00:00

Marissa Dewi M.

Hadiah Terbaik 🙂 Recommended banget buat yang pingin kasih hadiah untuk orang-orang tersayangnya. Cocok untuk segala jenis umur dan segala jenis event. Yang paling bikin unik dari paperonette ini adalah mereka membuatnya berdasarkan cerita yang kita berikan. Ketika saya menceritakan perihal orang yang akan saya beri, saya belum ada bayangan akan jadi apa nanti bentuknya. Namun paperonette benar-benar sabar membantu saya dan saya sangat puas dengan hasilnya. Mulai dari siluet karikatur, hiasan, dan material lain yang disajikan benar-benar sesuai dan menggambarkan orang yang hendak saya beri hadiah. Kesan yang diberikan dari hadiah ini pun terlihat classy, pesan saya benar tersampaikan, dan benar-benar indah di setiap detilnya. Terima kasih banyak paperonette! ^^
Satisfaction Guaranteed

I heard about Paperonette from a friend of mine who ordered a piece for her sister's wedding gift. Then, I knew I want to make it for my mom and my parents in law. We think that it is going be a unique and memorable gift for them as we allow to create our own personal story and put them all together into a beautiful art piece. Not forget to mention that I placed the order at the last minute and was afraid that they couldn't complete it ontime. However, it turned out to be a smooth and fast process from the first draft, revisions and finally we were satisfied with the final design. It was so easy to work with them, I just told my story and gave them all the photos needed then they took care the rest. I usually don't order something online to avoid dissapointment but I am really satisfied with the results. Definitely going to consider Paperonette if I want to make something personalized, "one of a kind" kind of gift in the future.

Emiria Soendjojo

5.0
2016-09-17T14:31:08+00:00

Emiria Soendjojo

Satisfaction Guaranteed I heard about Paperonette from a friend of mine who ordered a piece for her sister's wedding gift. Then, I knew I want to make it for my mom and my parents in law. We think that it is going be a unique and memorable gift for them as we allow to create our own personal story and put them all together into a beautiful art piece. Not forget to mention that I placed the order at the last minute and was afraid that they couldn't complete it ontime. However, it turned out to be a smooth and fast process from the first draft, revisions and finally we were satisfied with the final design. It was so easy to work with them, I just told my story and gave them all the photos needed then they took care the rest. I usually don't order something online to avoid dissapointment but I am really satisfied with the results. Definitely going to consider Paperonette if I want to make something personalized, "one of a kind" kind of gift in the future.
Best Wedding Gift

Clean, perfect, creative, classy and super neat work from Paperonette makes me absolutely satisfied. I want to give something special and beautiful for my sister and finally found the perfect one. Surprisingly, I falling in love with Paperonette from the first sight when I found it on instagram. However, the final result is amazing, every little detail, and pretty colors make it looks very nice. I recommend this to you guys! Perfect gift for your special one. 🙂

Erina Yohanna

5.0
2016-09-17T14:33:03+00:00

Erina Yohanna

Best Wedding Gift Clean, perfect, creative, classy and super neat work from Paperonette makes me absolutely satisfied. I want to give something special and beautiful for my sister and finally found the perfect one. Surprisingly, I falling in love with Paperonette from the first sight when I found it on instagram. However, the final result is amazing, every little detail, and pretty colors make it looks very nice. I recommend this to you guys! Perfect gift for your special one. 🙂
Unique Gift for Any Occasion

Paperonette is a perfect gift for anyone, mainly for people who wants to show their love and its unique because the way you show it came from the memory they been through together.

Teddy Sentosa

5.0
2016-09-17T14:38:06+00:00

Teddy Sentosa

Unique Gift for Any Occasion Paperonette is a perfect gift for anyone, mainly for people who wants to show their love and its unique because the way you show it came from the memory they been through together.
Farewell Gift

Simple and yet magnificent

Wendy

5.0
2016-09-17T14:44:01+00:00

Wendy

Farewell Gift Simple and yet magnificent
5.0
11

TELL US WHAT YOU THINK!
It’s always been a pleasure to have your thoughts and feedback

Full Name*
E-mail*
Testimonial Title*
Complete Testimonial*
How do you rate our products and services?*